Kinderdagverblijf La Belle Vie

Kinderdagverblijf La Belle Vie is een Kinderopvang gelegen aan Wolput 81-A in Vlijmen.

La Belle Vie is een klein en huiselijk kinderdagverblijf gevestigd in Vlijmen. Ze hebben ruimte voor één verticale groep met maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf biedt passende activiteiten aan voor zowel de oudste als de jongste kinderen. Ze streven naar een huiselijke sfeer waarin kinderen zich vertrouwd en prettig voelen. Het doel is om ouders een gerust gevoel te geven wanneer zij hun kinderen naar La Belle Vie brengen. Contactgegevens: Wolput 81A, 5251CE Vlijmen, 073 - 518 43 65, info@kdvlabellevie.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf La Belle Vie in Vlijmen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlijmen? Bij Kinderdagverblijf La Belle Vie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf La Belle Vie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf La Belle Vie is een Kinderopvang gelegen aan Wolput 81-A in Vlijmen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlijmen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf La Belle Vie in Vlijmen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf La Belle Vie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf La Belle Vie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf La Belle Vie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf La Belle Vie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf La Belle Vie

Bezoekers bekeken ook