PSZ 't Sterrekind

PSZ 't Sterrekind is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminalaan 20 in Den Burg.

De Sterrekijker is een kinderopvang en buitenschoolse opvang onder één dak. Ze bieden opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar bij de Peuterspeelgroep 't Sterrekind en voor kinderen van 4 tot 12 jaar bij BSO De Sterrekijker. De opvang is gevestigd op de Wilhelminalaan 20 in Den Burg en werkt op basis van de antroposofie. De peuterspeelgroep richt zich op vrij spel en een soepele overgang naar de basisschool. De BSO haalt de kinderen op bij de Skool en biedt verschillende activiteiten aan, geïnspireerd door de jaarfeesten op de Vrije School. De kinderen spelen veel zonder beeldschermen en krijgen gezonde, biologische voeding. De Sterrekijker heeft een warme, huiselijke sfeer en biedt ritme, structuur en duidelijke regels. Ze staan voor flexibiliteit en kwaliteit en ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart aan hen toevertrouwen.

Meer informatie over PSZ 't Sterrekind in Den Burg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Burg? Bij PSZ 't Sterrekind kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij PSZ 't Sterrekind geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

PSZ 't Sterrekind is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminalaan 20 in Den Burg. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Burg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

PSZ 't Sterrekind in Den Burg

Wil je weten wat PSZ 't Sterrekind te bieden heeft? Bekijk dan de website van PSZ 't Sterrekind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PSZ 't Sterrekind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PSZ 't Sterrekind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. PSZ ’t Sterrekind

Bezoekers bekeken ook