Kindcentrum de Petteflet SKDD

Kindcentrum de Petteflet SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Jagerspad 4B in Driebergen-Rijsenburg.

Kinderdagverblijf de Petteflet is onderdeel van Kindcentrum de Petteflet, samen met peuterspeelgroep Dikkertje Dap en BSO Smeerkees. Het kinderdagverblijf is kleinschalig en bestaat uit 4 groepen. Er is een babygroep voor kinderen tot 2 jaar en een peutergroep voor oudere kinderen. Het kinderdagverblijf heeft een ontdektuin waar kinderen dagelijks nieuwe dingen kunnen ontdekken. Er worden veel beweeg- en muziekactiviteiten aangeboden om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen en de netto kosten van de kinderopvang berekenen. Inschrijven is mogelijk en ouders kunnen meedenken over de werkwijze. Het kinderdagverblijf is erkend door kinderopvang SKDD. SKDD biedt erkende kinderopvang in verschillende plaatsen, waaronder Driebergen.

Meer informatie over Kindcentrum de Petteflet SKDD in Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg? Bij Kindcentrum de Petteflet SKDD kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum de Petteflet SKDD geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum de Petteflet SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Jagerspad 4B in Driebergen-Rijsenburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum de Petteflet SKDD in Driebergen-Rijsenburg

Wil je weten wat Kindcentrum de Petteflet SKDD te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum de Petteflet SKDD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum de Petteflet SKDD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum de Petteflet SKDD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum de Petteflet SKDD

Bezoekers bekeken ook