Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V.

Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. is een Kinderdagopvang gelegen aan Oranjestraat 1 in Barendrecht.

Kinderdagverblijf 't Hoekje is een vertrouwde en bekende kinderopvang in Barendrecht en omgeving. Ze werken volgens een pedagogisch beleidsplan waarin ze streven naar de ontwikkeling van kinderen in groepsverband en het bieden van veiligheid en geborgenheid. Het kinderdagverblijf heeft vier pedagogische doelen, namelijk emotionele veiligheid, bevordering van persoonlijke competenties, bevordering van sociale competenties en bevordering van morele competenties. Ze hanteren een vaste dagindeling waarin onder andere tijd is voor spel, activiteiten, eten en rusten. Voor baby's is er een andere dagindeling en zij krijgen op afgesproken tijden voeding. Het kinderdagverblijf houdt zich aan de hygiëneregels van de GGD. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen via telefoon of email.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. in Barendrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Barendrecht? Bij Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Oranjestraat 1 in Barendrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Barendrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. in Barendrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Hoekje B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Hoekje B.V.

Bezoekers bekeken ook