Kinderdagverblijf Het Kootertje

Kinderdagverblijf Het Kootertje is een Kleuterschool gelegen aan Leeuwenlaan 27 in Terneuzen.

Het Kootertje is een flexibele kinderopvang in Terneuzen. Ze bieden kinderopvang voor verschillende leeftijdsgroepen, waaronder kinderdagverblijf voor 0-4 jaar, peuterspeelzaal voor 2-4 jaar en buitenschoolse opvang voor 4-12 jaar. Ze zijn gevestigd in een compleet gerenoveerde oude kleuterschool en hebben vier verticale groepen, een peuterspeelzaal en een peuterplusgroep. Ze bieden ook voor- en naschoolse opvang voor kinderen die naar de basisschool gaan. Het Kootertje streeft naar geborgenheid, een inspirerende omgeving en een regelmatige dagindeling. Ze bieden diverse opvangmogelijkheden op één locatie en hebben verticale groepen op het kinderdagverblijf. De peuterspeelzaal is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De naschoolse opvang is geopend tot 18.00 uur en ophalen tot 18.30 uur is mogelijk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Kootertje in Terneuzen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Terneuzen? Bij Kinderdagverblijf Het Kootertje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Kootertje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Kootertje is een Kinderopvang gelegen aan Leeuwenlaan 27 in Terneuzen. Ideaal dus als je in de omgeving van Terneuzen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Kootertje in Terneuzen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Kootertje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Kootertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Kootertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Kootertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Kootertje

Bezoekers bekeken ook