Frank DAK kindercentra

Frank DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Schelpkade 43-45 in Den Haag.

DAK kindercentra biedt verschillende soorten kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een van de locaties is kinderdagverblijf Frank DAK in de wijk Willemspark in Den Haag. Deze locatie heeft ruime en sfeervolle ruimtes, grote ramen en een grote tuin met natuurlijke elementen. De kinderopvang van Frank DAK zorgt voor een vertrouwde omgeving waar kinderen spelenderwijs kunnen ontwikkelen en vriendjes kunnen maken. Er is een goede samenwerking met basisscholen in de buurt, wat de overgang naar school gemakkelijker maakt. Ouders kunnen een persoonlijke rondleiding krijgen en de kosten van de kinderopvang kunnen eenvoudig worden berekend.

Meer informatie over Frank DAK kindercentra in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Frank DAK kindercentra kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Frank DAK kindercentra geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Frank DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Schelpkade 43-45 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Frank DAK kindercentra in Den Haag

Wil je weten wat Frank DAK kindercentra te bieden heeft? Bekijk dan de website van Frank DAK kindercentra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frank DAK kindercentra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frank DAK kindercentra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Frank DAK kindercentra

Bezoekers bekeken ook