Wiedewei Mijnsheerenland

Wiedewei Mijnsheerenland is een Kinderopvang gelegen aan Vroonland 2 in Mijnsheerenland.

Bij Wiedewei Mijnsheerenland kunnen kinderen buiten spelen en de natuur ontdekken. Ze kunnen groente kweken in de moestuin, rennen in de buitenruimte en kunstwerken maken. Ook is er de mogelijkheid voor baby's om buiten te slapen in speciale babybedjes. Je kunt een afspraak maken voor een rondleiding om te zien of Wiedewei bij jou en je kind past. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur, met uitzondering van enkele sluitingsdagen. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om mee te genieten van de activiteiten.

Meer informatie over Wiedewei Mijnsheerenland in Mijnsheerenland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Mijnsheerenland? Bij Wiedewei Mijnsheerenland kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Mijnsheerenland geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Mijnsheerenland is een Kinderopvang gelegen aan Vroonland 2 in Mijnsheerenland. Ideaal dus als je in de omgeving van Mijnsheerenland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Mijnsheerenland in Mijnsheerenland

Wil je weten wat Wiedewei Mijnsheerenland te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Mijnsheerenland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Mijnsheerenland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Mijnsheerenland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Mijnsheerenland

Bezoekers bekeken ook