Fantaziehuis De Oogappel Buren

Fantaziehuis De Oogappel Buren is een Kinderopvang gelegen aan Graafschapsstraat 4 in Buren.

Fantaziehuis De Oogappel in Buren, Gelderland biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang aan. Er zijn direct plekken beschikbaar voor kinderen van 2 tot 4 jaar op de peutergroep. Bij Fantaziehuis De Oogappel staat persoonlijke aandacht voor het kind centraal en worden leuke activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijd van het kind. Er is ook ruimte voor vrij spel gedurende de dag. Daarnaast is er op deze locatie ook buitenschoolse opvang beschikbaar. Het kinderdagverblijf zorgt ervoor dat kinderen zich welkom voelen en biedt een vertrouwde omgeving waarin ze spelenderwijs zichzelf en de omgeving kunnen ontdekken.

Meer informatie over Fantaziehuis De Oogappel Buren in Buren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Buren? Bij Fantaziehuis De Oogappel Buren kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Fantaziehuis De Oogappel Buren geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Fantaziehuis De Oogappel Buren is een Kinderopvang gelegen aan Graafschapsstraat 4 in Buren. Ideaal dus als je in de omgeving van Buren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Fantaziehuis De Oogappel Buren in Buren

Wil je weten wat Fantaziehuis De Oogappel Buren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Oogappel Buren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Oogappel Buren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Oogappel Buren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Fantaziehuis De Oogappel Buren

Bezoekers bekeken ook