Haarlekijn

Haarlekijn is een Kinderdagopvang gelegen aan Thematerweg 4B in Utrecht.

Kinderdagverblijf Haarlekijn is een kleinschalig kinderdagverblijf dat midden in de natuur ligt. Ze gaan dagelijks naar buiten en brengen regelmatig een bezoek aan de koeien. Knuffelen met dieren in de gezonde buitenlucht is een van de activiteiten die ze aanbieden. Op de website van Haarlekijn is alle informatie te vinden die nodig is, maar ze bieden ook rondleidingen aan om meer te weten te komen over het kinderdagverblijf. Deze rondleidingen kunnen zelfs in de avonduren plaatsvinden. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Angelique Oostendorp via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Haarlekijn in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Haarlekijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Haarlekijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Haarlekijn is een Kinderopvang gelegen aan Thematerweg 4B in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Haarlekijn in Utrecht

Wil je weten wat Haarlekijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Haarlekijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarlekijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarlekijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Haarlekijn

Bezoekers bekeken ook