Hoppas Dussen

Hoppas Dussen is een Kinderdagopvang gelegen aan Wilhelminaplantsoen 1c in Dussen.

Hoppas is een kinderopvangorganisatie die zich richt op passie, ontwikkeling en verduurzaming. Ze streven naar kwaliteit in de kinderopvang en willen ouders vertrouwen geven in een veilige en stimulerende omgeving. Hoppas werkt met passie voor kinderen en streeft naar continue verbetering en innovatie. Tijdens de schoolvakanties worden er uitdagende activiteiten georganiseerd en er is ook een vakantieclub waar kinderen van buitenaf welkom zijn. Hoppas werkt samen met het Brabants Landschap om kinderen de natuur te laten ervaren. Ook hebben ze samenwerkingen met een zwembad en een basisschool. Hoppas biedt verschillende mogelijkheden voor werken en opvang, en heeft meerdere locaties.

Meer informatie over Hoppas Dussen in Dussen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dussen? Bij Hoppas Dussen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Hoppas Dussen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Hoppas Dussen is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminaplantsoen 1c in Dussen. Ideaal dus als je in de omgeving van Dussen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Hoppas Dussen in Dussen

Wil je weten wat Hoppas Dussen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Hoppas Dussen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoppas Dussen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoppas Dussen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Hoppas Dussen

Bezoekers bekeken ook