Kibeo Hovenierstraat

Kibeo Hovenierstraat is een Kinderopvang gelegen aan Hovenierstraat 1 in Colijnsplaat.

Bij Kibeo Hovenierstraat in Colijnsplaat is er veel te beleven voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin met vriendjes en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo en ouders kunnen een rondleiding aanvragen om de locatie te bekijken. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om tijdig in te schrijven. Soms komt een kind op de aanmeldlijst, in dat geval denkt Kibeo graag mee om een oplossing te vinden. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website. Daarnaast zijn er ook ervaringen van andere ouders te lezen en is er informatie over het aanbod van Kibeo.

Meer informatie over Kibeo Hovenierstraat in Colijnsplaat

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Colijnsplaat? Bij Kibeo Hovenierstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Hovenierstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Hovenierstraat is een Kinderopvang gelegen aan Hovenierstraat 1 in Colijnsplaat. Ideaal dus als je in de omgeving van Colijnsplaat je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Hovenierstraat in Colijnsplaat

Wil je weten wat Kibeo Hovenierstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Hovenierstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Hovenierstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Hovenierstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Hovenierstraat

Bezoekers bekeken ook