Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus

Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus is een Kleuterschool gelegen aan Zuid, Mercuriusweg 4 in Waddinxveen.

Kinderdagverblijf Kwiebus biedt meer dan alleen opvang voor kinderen. Ze streven ernaar dat kinderen zich veilig voelen, liefdevol worden verzorgd en lekker kunnen spelen. Bij Kwiebus kunnen kinderen spelen, naar buiten gaan, leren, groeien, zich ontwikkelen, muziek maken, zingen, bewegen, knutselen, kletsen en vooral kind zijn. Er is ook nieuws over de opgeknapte tuin, vacatures en het Sinterklaasfeest. Daarnaast is er een collega met pensioen gegaan. Kwiebus is een kleine organisatie en biedt rondleidingen aan op afspraak.

Meer informatie over Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus in Waddinxveen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waddinxveen? Bij Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus is een Kinderopvang gelegen aan Zuid, Mercuriusweg 4 in Waddinxveen. Ideaal dus als je in de omgeving van Waddinxveen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus in Waddinxveen

Wil je weten wat Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus

Bezoekers bekeken ook