Kindercentrum Bzzzonder Paasbos

Kindercentrum Bzzzonder Paasbos is een Kinderopvang gelegen aan Grieglaan 4 in Nijkerk.

Bzzzonder Spelen biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze hebben een kinderdagverblijf en peuterschool voor kinderen tot vier jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar. De plekken zijn knus ingericht en zorgen ervoor dat kinderen zich gezien voelen en zich op hun eigen tempo en manier kunnen ontwikkelen. Ook kinderen met een extra zorgbehoefte zijn welkom op de reguliere groep. Daarnaast biedt Bzzzonder ook zaterdagopvang. Op de website zijn verhalen, nieuws en activiteiten te vinden. Er is nog geen oudercommissie, maar ze zoeken wel geïnteresseerden. Het GGD-rapport van de kinderopvanglocatie is openbaar en het LRK-nummer van de vestiging is beschikbaar.

Meer informatie over Kindercentrum Bzzzonder Paasbos in Nijkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nijkerk? Bij Kindercentrum Bzzzonder Paasbos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Bzzzonder Paasbos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Bzzzonder Paasbos is een Kinderopvang gelegen aan Grieglaan 4 in Nijkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Nijkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Bzzzonder Paasbos in Nijkerk

Wil je weten wat Kindercentrum Bzzzonder Paasbos te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Bzzzonder Paasbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Bzzzonder Paasbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Bzzzonder Paasbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Bzzzonder Paasbos

Bezoekers bekeken ook