Kinderdagverblijf Mijn Diamantje

Kinderdagverblijf Mijn Diamantje is een Kinderdagopvang gelegen aan Van der Duyn van Maasdamweg 218 in Hoogezand.

Mijn Diamantje is een kleinschalige kinderopvang in Hoogezand waar elk kind zichzelf kan zijn. Ze hechten veel waarde aan een harmonieuze en veilige sfeer. Het pedagogisch beleidsplan is beschikbaar op de locatie. Mijn Diamantje biedt aandacht voor elk kind, een huiselijke sfeer, een veilige omgeving, gezonde voeding en warme maaltijden, en activiteiten voor ontwikkeling en plezier. Ze hebben vaste leidsters op de groepen en er zijn verschillende activiteiten, zoals spelen met speelgoed, buiten spelen, zand spelen, spelen met deeg, bouw blokken en water spelen. Voor contact kunnen ze worden gebeld op 06 12 56 96 38. Mijn Diamantje is het hele jaar open, behalve op erkende feestdagen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Mijn Diamantje in Hoogezand

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoogezand? Bij Kinderdagverblijf Mijn Diamantje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Mijn Diamantje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Mijn Diamantje is een Kinderopvang gelegen aan Van der Duyn van Maasdamweg 218 in Hoogezand. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoogezand je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Mijn Diamantje in Hoogezand

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Mijn Diamantje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Mijn Diamantje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Mijn Diamantje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Mijn Diamantje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Mijn Diamantje

Bezoekers bekeken ook