Kinderdagverblijf - De Golfbreker

Kinderdagverblijf - De Golfbreker is een Kinderopvang gelegen aan Elzeboom 52 in Koog aan de Zaan.

Dit artikel gaat over De Golfbreker, een kinderopvanglocatie in Koog aan de Zaan. Zowel binnen als buiten is het goed vertoeven bij De Golfbreker, met een ruime en lichte locatie en een prachtige buitenruimte en groene tuin. Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen terecht op het kinderdagverblijf, bij peuterspelen en op de buitenschoolse opvang. De locatiemanager, Sandra, benadrukt het belang van samenwerken en meedenken binnen het team. Buiten slapen is gezond en baby's kunnen bij De Golfbreker in buitenbedjes slapen. Er wordt veel aandacht besteed aan lezen en taal, met dagelijkse voorleesmomenten en samenwerking met de bibliotheek. Daarnaast is er ook tijd voor buitenspelen en komen er regelmatig kinderkappers langs. De pedagogische werkwijze wordt verder uitgewerkt in het pedagogisch beleid van de locatie. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met De Golfbreker voor meer informatie en een rondleiding. Het artikel bevat ook positieve reacties van ouders over de kinderopvang.

Meer informatie over Kinderdagverblijf - De Golfbreker in Koog aan de Zaan

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Koog aan de Zaan? Bij Kinderdagverblijf - De Golfbreker kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf - De Golfbreker geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf - De Golfbreker is een Kinderopvang gelegen aan Elzeboom 52 in Koog aan de Zaan. Ideaal dus als je in de omgeving van Koog aan de Zaan je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf - De Golfbreker in Koog aan de Zaan

Wil je weten wat Kinderdagverblijf - De Golfbreker te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf - De Golfbreker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf - De Golfbreker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf - De Golfbreker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf – De Golfbreker

Bezoekers bekeken ook