Kindercentrum De Hovenier

Kindercentrum De Hovenier is een Kinderopvang gelegen aan Bakkersstraat 12 in Tiel.

Kindercentrum De Hovenier biedt professionele kinderopvang en buitenschoolse opvang in een huiselijke en warme sfeer. Ze hebben verschillende groepen, waaronder babygroepen, peutergroepen, BSO-groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar en een peuterspeelzaal met voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Op hun Facebookpagina kunnen mensen het laatste nieuws lezen. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met het kindercentrum via de Bakkersstraat in Tiel, telefoonnummer 0344-667489 of via e-mail info@kcdehovenier.nl.

Meer informatie over Kindercentrum De Hovenier in Tiel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tiel? Bij Kindercentrum De Hovenier kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum De Hovenier geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum De Hovenier is een Kinderopvang gelegen aan Bakkersstraat 12 in Tiel. Ideaal dus als je in de omgeving van Tiel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum De Hovenier in Tiel

Wil je weten wat Kindercentrum De Hovenier te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum De Hovenier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum De Hovenier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum De Hovenier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum De Hovenier

Bezoekers bekeken ook