Kinderdagverblijf Sneeuwwitje

Kinderdagverblijf Sneeuwwitje is een Kinderopvang gelegen aan Bergweg 16 in Goes.

Kinderdagverblijf Sneeuwwitje biedt dagopvang voor kinderen tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De focus ligt op het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Het kinderdagverblijf bevindt zich in de buurt van basisscholen, middelbare scholen en een gezondheidscentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor meer informatie en het regelen van een kennismakingsbezoek kan er gebeld of gemaild worden. De prijzen voor de opvang zijn per januari 2023 van kracht. Het kinderdagverblijf hanteert geen toeslagen voor drukke dagen en biedt de mogelijkheid om dagdelen gratis te ruilen. Voor buitenschoolse opvang gelden verschillende tarieven, afhankelijk van de tijden waarop de opvang nodig is. Tijdens schoolvakanties en vrije dagen geldt hetzelfde opvangschema als de rest van het jaar. Incidentele extra opvang of ruilen is mogelijk indien er plek is op de groep.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Sneeuwwitje in Goes

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goes? Bij Kinderdagverblijf Sneeuwwitje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Sneeuwwitje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Sneeuwwitje is een Kinderopvang gelegen aan Bergweg 16 in Goes. Ideaal dus als je in de omgeving van Goes je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Sneeuwwitje in Goes

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Sneeuwwitje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Sneeuwwitje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Sneeuwwitje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Sneeuwwitje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Sneeuwwitje

Bezoekers bekeken ook