t lieveheersbeestje

t lieveheersbeestje is een Bedrijfscentrum gelegen aan Van Hogendorpplein 104 in Amsterdam.

t Lieveheersbeestje is een kinderopvangorganisatie met vier locaties in Amsterdam. Ze hechten veel belang aan buitenspelen, gezonde voeding, creatieve ontwikkeling en een huiselijke sfeer. Alle vestigingen hebben een mooie buitenruimte met voldoende speelmaterialen. Ze bieden dagverse warme maaltijden die 100% vegetarisch zijn en zelfgemaakte hapjes voor baby's. Ze stimuleren de creativiteit van het kind door gestructureerde activiteiten binnen en buiten aan te bieden. De ruimtes zijn schoon en de sfeer is huiselijk en warm. Kinderen worden opgevangen in een veilige basis waar ze kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn. 't Lieveheersbeestje biedt persoonlijke aandacht, begeleiding en vertrouwen, en streeft naar pedagogische kwaliteit en een stabiele, gezonde en veilige omgeving voor kinderen. Ze bieden opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in verticale en horizontale groepen.

Meer informatie over t lieveheersbeestje in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij t lieveheersbeestje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij t lieveheersbeestje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

t lieveheersbeestje is een Kinderopvang gelegen aan Van Hogendorpplein 104 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

t lieveheersbeestje in Amsterdam

Wil je weten wat t lieveheersbeestje te bieden heeft? Bekijk dan de website van t lieveheersbeestje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t lieveheersbeestje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t lieveheersbeestje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Bedrijfscentrum op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. t lieveheersbeestje

Bezoekers bekeken ook