Kinderdagverblijf KIEK

Kinderdagverblijf KIEK is een Kinderopvangbureau gelegen aan Berlagehof 74-75 in Tilburg.

Kinderdagverblijf KIEK in Tilburg biedt kleinschalige en kwalitatieve dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. De visie van het kinderdagverblijf is gebaseerd op veiligheid, geborgenheid en vaste gezichten op de groep. Door een sterke band op te bouwen met de kinderen, worden zij beter begrepen en kan er een goede pedagogische aanpak worden gehanteerd. Kinderdagverblijf KIEK laat zich inspireren door de ontwikkelingspsycholoog Thomas Gordon, waarbij gelijkwaardigheid in relaties centraal staat. Het is belangrijk dat de kinderen zich begrepen en geholpen voelen. Door aandachtig te luisteren naar de belevingswereld van het kind, kan er een vertrouwensband worden opgebouwd en kan het positieve zelfbeeld van het kind groeien en versterkt worden. Het kinderdagverblijf bevindt zich op Berlagehof 75 in Tilburg.

Meer informatie over Kinderdagverblijf KIEK in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf KIEK kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf KIEK geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf KIEK is een Kinderopvang gelegen aan Berlagehof 74-75 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf KIEK in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf KIEK te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf KIEK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf KIEK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf KIEK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf KIEK

Bezoekers bekeken ook