Kinderdagvervlijf De Vlindertuin

Kinderdagvervlijf De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Loirestraat 9 in Purmerend.

Kinderdagverblijf de Vlindertuin in Purmerend is onderdeel van Brede School de Weide en biedt een warme en huiselijke omgeving voor kinderen van 0-4 jaar. Er zijn drie groepen met een vast dagritme en er worden gezamenlijk warme maaltijden gegeten. Buiten spelen is ook een belangrijk onderdeel van de dag en er wordt extra aandacht besteed aan taalontwikkeling met het programma Uk en Puk. Als kinderen vier jaar zijn, kunnen ze gemakkelijk doorstromen naar de basisschool. Het kinderdagverblijf bevindt zich op Loirestraat 9 in Purmerend.

Meer informatie over Kinderdagvervlijf De Vlindertuin in Purmerend

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Purmerend? Bij Kinderdagvervlijf De Vlindertuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagvervlijf De Vlindertuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagvervlijf De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Loirestraat 9 in Purmerend. Ideaal dus als je in de omgeving van Purmerend je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagvervlijf De Vlindertuin in Purmerend

Wil je weten wat Kinderdagvervlijf De Vlindertuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagvervlijf De Vlindertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagvervlijf De Vlindertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagvervlijf De Vlindertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagvervlijf De Vlindertuin

Bezoekers bekeken ook