Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang

Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Weesmolenstraat 10 in Ooltgensplaat.

Kindcentrum de Regenboog in Ooltgensplaat biedt kleinschalige dagopvang voor kinderen waar ze kunnen spelen en ontdekken. Peuters worden gestimuleerd met het Peuterstart programma om zich goed te ontwikkelen. Voor schoolkinderen is er voorschoolse opvang en na schooltijd kunnen ze terecht bij de Sport-BSO voor sport en ontspanning. Het kindcentrum vormt samen met openbare basisschool De Regenboog een IKC, wat handig is voor gezinnen met meerdere kinderen. Geïnteresseerde ouders kunnen een kijkje komen nemen of een afspraak maken voor een rondleiding. Inschrijven is belangrijk, omdat deze vestiging populair is. Contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website. Ouders kunnen ook sociale media volgen om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

Meer informatie over Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang in Ooltgensplaat

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ooltgensplaat? Bij Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Weesmolenstraat 10 in Ooltgensplaat. Ideaal dus als je in de omgeving van Ooltgensplaat je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang in Ooltgensplaat

Wil je weten wat Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat - Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum De Regenboog Ooltgensplaat – Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook