Kibeo de Neerhof

Kibeo de Neerhof is een Kinderopvang gelegen aan Bloedkoraal 1 in Zevenbergen.

Bij Kibeo de Neerhof Zevenbergen is er veel te zien, beleven en ontdekken voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin met vriendjes en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Er is geen dag hetzelfde bij Kibeo en ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Deze vestiging is erg gewild, dus het is belangrijk om niet te lang te wachten met inschrijven. In sommige gevallen komt een kind op de aanmeldlijst en wordt er samen met de ouders naar de beste oplossing gezocht. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders een kijkje te geven in de activiteiten die plaatsvinden bij Kibeo de Neerhof Zevenbergen.

Meer informatie over Kibeo de Neerhof in Zevenbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zevenbergen? Bij Kibeo de Neerhof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo de Neerhof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo de Neerhof is een Kinderopvang gelegen aan Bloedkoraal 1 in Zevenbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Zevenbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo de Neerhof in Zevenbergen

Wil je weten wat Kibeo de Neerhof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo de Neerhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo de Neerhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo de Neerhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo de Neerhof

Bezoekers bekeken ook