Kinderopvang De Ontdekking

Kinderopvang De Ontdekking is een Kinderopvang gelegen aan Rijzertlaan 242 in s-Hertogenbosch.

Bij De Ontdekking kunnen kinderen zich ontwikkelen van 0 tot 13 jaar. Ze werken met Voorschoolse educatie om een goede basis in taal te geven en bieden allerlei ontdekkingsmogelijkheden bij de BSO. Samen met de basisschool vormen ze een Kindcentrum in Kruiskamp in Den Bosch, met een veilige en uitdagende omgeving. Ze zorgen ervoor dat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en bieden ondersteuning in een veilige omgeving. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd waarbij de kinderen inspraak hebben. Er zijn 2 babygroepen, 2 peutergroepen en 1 verticale groep.

Meer informatie over Kinderopvang De Ontdekking in s-Hertogenbosch

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Hertogenbosch? Bij Kinderopvang De Ontdekking kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Ontdekking geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Ontdekking is een Kinderopvang gelegen aan Rijzertlaan 242 in s-Hertogenbosch. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Hertogenbosch je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Ontdekking in s-Hertogenbosch

Wil je weten wat Kinderopvang De Ontdekking te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Ontdekking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Ontdekking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Ontdekking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Ontdekking

Bezoekers bekeken ook