Wiedewei Dirksland

Wiedewei Dirksland is een Kinderopvang gelegen aan Akelei 2 in Dirksland.

Bij Wiedewei Dirksland kunnen baby's, dreumesen en peuters op avontuur gaan in een groene speel- en leeromgeving. Met Peuterstart wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de peuters, zodat ze goed voorbereid worden op de basisschool en al op jonge leeftijd kennis maken met de natuur. Er is de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen en kennis te maken met Wiedewei Dirksland. Op sommige dagen gelden er aangepaste openingstijden en ouders kunnen leuke filmpjes en foto's bekijken van de belevenissen op de groep via sociale media.

Meer informatie over Wiedewei Dirksland in Dirksland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dirksland? Bij Wiedewei Dirksland kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Dirksland geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Dirksland is een Kinderopvang gelegen aan Akelei 2 in Dirksland. Ideaal dus als je in de omgeving van Dirksland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Dirksland in Dirksland

Wil je weten wat Wiedewei Dirksland te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Dirksland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Dirksland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Dirksland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Dirksland

Bezoekers bekeken ook