Kinderopvang De Cocon bv

Kinderopvang De Cocon bv is een Kinderopvang gelegen aan Kerkweg 39 in Klundert.

Kinderopvang De Cocon is een kleinschalige en huiselijke opvang voor kinderen vanaf 10 weken tot 12 jaar. Ze bieden kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang aan. De opvang staat bekend om de liefdevolle en geborgen omgeving waarin kinderen zich veilig voelen en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Er wordt gekeken naar de individuele behoeften van elk kind. De Rupsjes is een verticale groep waarin kinderen van verschillende leeftijden van elkaar kunnen leren. Vanaf 3 jaar biedt De Cocon extra activiteiten aan die passen bij het niveau van het kind. Ook kunnen de kinderen af en toe een kijkje nemen bij de kleuters van groep 1 op nabijgelegen basisscholen.

Meer informatie over Kinderopvang De Cocon bv in Klundert

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Klundert? Bij Kinderopvang De Cocon bv kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Cocon bv geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Cocon bv is een Kinderopvang gelegen aan Kerkweg 39 in Klundert. Ideaal dus als je in de omgeving van Klundert je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Cocon bv in Klundert

Wil je weten wat Kinderopvang De Cocon bv te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Cocon bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Cocon bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Cocon bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Cocon bv

Bezoekers bekeken ook