Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel

Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel is een Kinderopvang gelegen aan Monseigneur Nolensplein 1 in Breda.

Buitenschoolse opvang Huis van de Heuvel is een kleinschalige en persoonlijke opvanglocatie in Breda. Het is gelegen naast de bso en basisschool de Parel, en biedt ook andere faciliteiten zoals kinderdagverblijf Nijntje, het consultatiebureau, fysiotherapie, logopedie en zorginstelling Kentalis. De bso zelf is aantrekkelijk ingericht en biedt ruimte voor gezelligheid en knusheid. Na schooltijd is er tijd om te kletsen, eten en drinken, en vervolgens zijn er verschillende activiteiten zoals koken en buiten spelen. De locatie heeft een grote buitenruimte en is dicht bij de school. Er is veel persoonlijke aandacht voor elk kind. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel is een Kinderopvang gelegen aan Monseigneur Nolensplein 1 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Nijntje & Huis van de Heuvel

Bezoekers bekeken ook