Kinderdagverblijf Burgemeester

Kinderdagverblijf Burgemeester is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Rauppstraat 30 in Tilburg.

Burgemeester is een kinderopvang in Tilburg-West die bekend staat om zijn groene en natuurlijke aanpak. Ze hebben een speciaal ontwikkelde ontdekkingstuin waar kinderen kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken. De kinderopvang is gecertificeerd als Groene Kinderopvang en voldoet aan alle criteria van het kwaliteitsmerk. Ze vieren jaarlijks Modderdag en de Dag van de Groene Kinderopvang. Daarnaast gaan ze maandelijks met een aantal kinderen op bezoek bij opa's en oma's in een verzorgingshuis, en bieden ze de mogelijkheid voor buiten slapen. De kinderdagopvang heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 en is onderdeel van Sterre Kinderopvang. Ze bieden ook rondleidingen aan voor geïnteresseerde ouders.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Burgemeester in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf Burgemeester kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Burgemeester geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Burgemeester is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Rauppstraat 30 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Burgemeester in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Burgemeester te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Burgemeester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Burgemeester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Burgemeester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Burgemeester

Bezoekers bekeken ook