Kinderdagverblijf Meikever (KOW)

Kinderdagverblijf Meikever (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Meiveldpad 2 in Middelburg.

Het kinderdagverblijf Meikever is gelegen in Middelburg-Zuid, bij park Het Meiveld. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een groene omgeving en in de buurt van kinderboerderij De Klepperhoeve, speeltuin Meiveld en het winkelcentrum. De kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen en er zijn verschillende speelhoeken aanwezig. Er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar onder andere het park, de speeltuin, bakker en supermarkt. In de natuurtuin kunnen de kinderen rennen, spelen en zaadjes planten in de moestuin. Het kinderdagverblijf heeft ook contactgegevens, openingstijden en biedt de mogelijkheid voor een rondleiding.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Meikever (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf Meikever (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Meikever (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Meikever (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Meiveldpad 2 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Meikever (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Meikever (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Meikever (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Meikever (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Meikever (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Meikever (KOW)

Bezoekers bekeken ook