Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche

Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche is een Kinderopvang gelegen aan Nunspeetstraat 11 in Tilburg.

In deze tekst wordt informatie gegeven over de kinderopvanglocatie in Reeshof. De kinderdagopvang en peuteropvang worden beiden positief beoordeeld. Er zijn plekken beschikbaar en geïnteresseerden kunnen langskomen voor een rondleiding. Het kinderdagverblijf bevindt zich in de wijk Tuindorp/de Kievit, vlakbij het Reeshofpark en winkelcentrum Heyhoef. Kinderen leren hier omgaan met andere kinderen en volwassenen en vormen vaak de eerste vriendschappen. Er worden activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijd en ontwikkelingsbehoeften van de kinderen. Er is structuur en regelmaat en ouders worden betrokken bij de opvang. Naast opvang wordt er ook uitdaging en ontwikkeling geboden, onder andere door Vroege Voorschoolse Educatie. Er is aandacht voor verschillende ontwikkelingsgebieden en er zijn zowel verticale als horizontale groepen. De openingstijden zijn ruim en er zijn positieve beoordelingen van ouders. De tekst vermeldt ook contactinformatie en locatiegegevens. Verder wordt er informatie gegeven over een fusie met onderwijsorganisaties, waardoor er een breed aanbod van onderwijs, kinderopvang, cultuur, sport en ondersteuning wordt geboden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche is een Kinderopvang gelegen aan Nunspeetstraat 11 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Reeshof - Kindercrèche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Reeshof – Kindercrèche

Bezoekers bekeken ook