Partou Villa Mila

Partou Villa Mila is een Kinderopvang gelegen aan Johan Messchaertstraat 3 in Hoorn.

De website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Het kinderdagverblijf Villa Mila in Hoorn biedt een warme en gezellige omgeving voor kinderen om te spelen en ontdekken. Ze genieten van muziek maken, zingen en dansen. Buitenactiviteiten zijn ook belangrijk, zoals klauteren in het speelhuis en schatzoeken in de zandbak. Het kinderdagverblijf heeft 2 groepen voor kinderen van 0-4 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur. Er is parkeergelegenheid beschikbaar en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Er wordt binnenkort ook een pedagogisch beleid gepubliceerd. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf maakt gebruik van een app om ouders op de hoogte te houden en stuurt foto's en berichtjes. Er is ook een rekentool beschikbaar om de kosten van kinderopvang te berekenen.

Meer informatie over Partou Villa Mila in Hoorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoorn? Bij Partou Villa Mila kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Villa Mila geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Villa Mila is een Kinderopvang gelegen aan Johan Messchaertstraat 3 in Hoorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Villa Mila in Hoorn

Wil je weten wat Partou Villa Mila te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Villa Mila of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa Mila? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa Mila het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Villa Mila

Bezoekers bekeken ook