Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang)

Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) is een Kinderopvang gelegen aan Rembrandtsingel 3 in Akersloot.

Kidsbest Kinderopvang is een organisatie die al sinds 1996 kinderopvang aanbiedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen staan centraal binnen Kidsbest Kinderopvang. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Kidsbest een veilige plek waar kinderen uitdagingen vinden en de mogelijkheid hebben om te groeien. Het versterken van de pedagogische kwaliteit is erg belangrijk voor Kidsbest. Ze hebben twee vestigingen voor kinderdagverblijf, één vestiging voor buitenschoolse opvang en twee vestigingen voor peuteropvang in Akersloot en Uitgeest. Kidsbest Kinderopvang werkt met een eigen pedagogisch beleid dat uitgaat van de behoeften van de kinderen, zoals veiligheid, uitdaging, geborgenheid en ruimte. Het doel is om jongere kinderen voor te bereiden op de overgang naar het basisonderwijs en oudere kinderen nieuwe ervaringen te bieden en zelfstandiger te laten worden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) in Akersloot

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Akersloot? Bij Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) is een Kinderopvang gelegen aan Rembrandtsingel 3 in Akersloot. Ideaal dus als je in de omgeving van Akersloot je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) in Akersloot

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pinkeltje (Kidsbest Kinderopvang)

Bezoekers bekeken ook