Kibeo Mr Dr Messtraat

Kibeo Mr Dr Messtraat is een Kinderopvang gelegen aan Meester Doctor Messtraat 3 in Ovezande.

Kibeo Mr. Dr. Messtraat Ovezande is een kinderopvang waar kinderen altijd wel iets te zien, te ontdekken of te doen hebben. Ze kunnen samen buiten avonturen beleven in de tuin of binnen spelen in uitdagende hoeken. Ook is er voorschoolse opvang voor schoolkinderen en kunnen ze na schooltijd hun talenten ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. De kinderen gaan samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en leren zo samenwerken. De vestiging werkt nauw samen met basisschool de Zandplaat en is dus handig voor broertjes en zusjes die naar die school gaan. Geïnteresseerden kunnen altijd binnenstappen om te zien of Kibeo bij hen en hun kind past. Inschrijven is wel verstandig, aangezien deze vestiging erg gewild is. Er worden regelmatig filmpjes en foto's van de belevenissen op de groep geplaatst op sociale media.

Meer informatie over Kibeo Mr Dr Messtraat in Ovezande

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ovezande? Bij Kibeo Mr Dr Messtraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Mr Dr Messtraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Mr Dr Messtraat is een Kinderopvang gelegen aan Meester Doctor Messtraat 3 in Ovezande. Ideaal dus als je in de omgeving van Ovezande je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Mr Dr Messtraat in Ovezande

Wil je weten wat Kibeo Mr Dr Messtraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Mr Dr Messtraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Mr Dr Messtraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Mr Dr Messtraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Mr Dr Messtraat

Bezoekers bekeken ook