Kinderdagverblijf De Watergeuzen

Kinderdagverblijf De Watergeuzen is een Kinderopvang gelegen aan Willem Barentszstraat 47 in Leiden.

De Watergeuzen is een kinderdagopvang en BSO in Leiden. Ze bieden een gezellige plek waar kinderen spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Zowel binnen als buiten zijn er uitdagende speelomgevingen. Voor baby's is er liefdevolle opvang met vaste pedagogisch medewerkers. Peuters kunnen spelen en ontdekken in verschillende speelhoeken en ook naar buiten gaan. Op de BSO kunnen kinderen na schooltijd spelen en kiezen uit verschillende activiteiten. Er is veilig vervoer van school naar de BSO met onder andere een fietstaxi. Ouders kunnen de belevenissen van hun kind volgen via een ouderportaal en er zijn handige extra's, zoals de BSO Eetclub. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding plannen of direct inschrijven. Er zijn ook andere locaties van De Kinderhaven beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Watergeuzen in Leiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leiden? Bij Kinderdagverblijf De Watergeuzen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Watergeuzen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Watergeuzen is een Kinderopvang gelegen aan Willem Barentszstraat 47 in Leiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Watergeuzen in Leiden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Watergeuzen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Watergeuzen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Watergeuzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Watergeuzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Watergeuzen

Bezoekers bekeken ook