Sterre Kinderopvang Jip en Janneke

Sterre Kinderopvang Jip en Janneke is een Kinderopvang gelegen aan Ringbaan-Zuid 255 in Tilburg.

Jip en Janneke is een kinderdagopvang met een gemiddelde beoordeling van 9,0. Ze bieden persoonlijke zorg die bij het kind past, waarbij het kind kan leren door te doen in een eigen tempo en op zijn eigen manier. Ze stimuleren de ontwikkeling van het kind op professionele wijze, onder andere met behulp van Pikler speelmaterialen. De kinderen spelen dagelijks buiten in de ontdektuin en brengen bezoekjes aan verzorgingstehuis Koningsvoorde. Bij Jip en Janneke staat spelend leren in een fijne omgeving centraal en wordt de zelfstandigheid van kinderen gestimuleerd. Er is ruimschoots aandacht voor baby's en peuters krijgen ruime ontdekmogelijkheden. Jip en Janneke is ook prettig voor ouders en houdt rekening met hen. Bij de eerste dag van de opvang wordt veel informatie uitgewisseld en worden afspraken gemaakt. Bij Jip en Janneke wordt professionele kinderopvang geboden en kindontwikkeling staat voorop. De kinderdagopvang is gevestigd aan de Ringbaan Zuid in Tilburg.

Meer informatie over Sterre Kinderopvang Jip en Janneke in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Sterre Kinderopvang Jip en Janneke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Sterre Kinderopvang Jip en Janneke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Sterre Kinderopvang Jip en Janneke is een Kinderopvang gelegen aan Ringbaan-Zuid 255 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Sterre Kinderopvang Jip en Janneke in Tilburg

Wil je weten wat Sterre Kinderopvang Jip en Janneke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Sterre Kinderopvang Jip en Janneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterre Kinderopvang Jip en Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterre Kinderopvang Jip en Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Sterre Kinderopvang Jip en Janneke

Bezoekers bekeken ook