Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof

Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof is een Naschoolse opvang gelegen aan Schonauwen 2 in Roden.

BSO het Valkhof is gevestigd in Roden, in een voormalig klaslokaal van basisschool het Valkhof. De BSO is elke dag geopend en biedt zowel voorschoolse opvang als buitenschoolse opvang. Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen van basisschool het Valkhof opgevangen, en op woensdag en vrijdag sluiten de kinderen van BSO de Vlieger, BSO de Poolster en BSO de Tandem hierbij aan. De BSO is ingericht als gezellige en uitdagende speelruimte en maakt gebruik van een aangrenzende centrale hal. Er wordt momenteel gewerkt aan het omtoveren van het plein tot een groene tuin met natuurlijk materiaal. Er zijn verschillende opvangmogelijkheden, zoals het Profijtpakket, het 51 weken pakket, het 48 weken pakket en het 41 weken pakket. De tarieven zijn bruto en ouders ontvangen kinderopvangtoeslag van de overheid. Het is het goedkoopst om gebruik te maken van het Profijt pakket. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Kidscasa.

Meer informatie over Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof in Roden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roden? Bij Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof is een Kinderopvang gelegen aan Schonauwen 2 in Roden. Ideaal dus als je in de omgeving van Roden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof in Roden

Wil je weten wat Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidscasa Kinderopvang - het Valkhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kidscasa Kinderopvang – het Valkhof

Bezoekers bekeken ook