BSO Grote Beer (KOW)

BSO Grote Beer (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Torenstraat 29 in Oostkapelle.

Grote Beer is een locatie net buiten het centrum van Oostkapelle waar kinderen van basisschool De Lispeltuut voor en na schooltijd verblijven. De buitenschoolse opvang (BSO) bevindt zich in de school en werkt nauw samen met locatie Watertoren in Domburg. In het grote en lichte BSO-lokaal kunnen de kinderen creatief bezig zijn, zoals figuurzagen en knutselen, maar ook bordspellen spelen of lezen. Buiten kunnen ze spelen op het groene schoolplein met een evenwichtsbalk, voetbalkooi, nestschommel en klimrek. In de vakanties gaan ze ook op uitstapjes met de KOW-bus, bijvoorbeeld naar Kasteel Westhove of de speeltuin in de buurt. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen of een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over BSO Grote Beer (KOW) in Oostkapelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oostkapelle? Bij BSO Grote Beer (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BSO Grote Beer (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BSO Grote Beer (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Torenstraat 29 in Oostkapelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Oostkapelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BSO Grote Beer (KOW) in Oostkapelle

Wil je weten wat BSO Grote Beer (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van BSO Grote Beer (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Grote Beer (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Grote Beer (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BSO Grote Beer (KOW)

Bezoekers bekeken ook