Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen

Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwe Laantjes 44A in Den Haag.

2Schelpen kindercentrum, gelegen in Scheveningen, is een kleinschalige kinderopvang met aandacht voor natuurbeleving. Het centrum biedt ontwikkelingsgericht werken in thema's, met aandacht voor seizoenen en festiviteiten. Op de eerste verdieping is er een 'woon'kamer waar peuters de thuissituatie kunnen nabootsen. Er is ook een buitenruimte waar kinderen kunnen spelen en er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar het strand, kinderboerderij en speeltuin. Ouders zijn tevreden over de opvang en er is een ouderportaal en app beschikbaar voor communicatie en het bekijken van foto's en berichten.

Meer informatie over Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwe Laantjes 44A in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen in Den Haag

Wil je weten wat Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 2Samen - 2Schelpen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang 2Samen – 2Schelpen

Bezoekers bekeken ook