Zo Kinderopvang op het Groene Hart

Zo Kinderopvang op het Groene Hart is een Naschoolse opvang gelegen aan Rode Schouw 85 in Halsteren.

Zo op het Groene Hart biedt voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar op basisschool De Biezenhof en Bso locatie Zo bij de Jeanne d’Arc. Er zijn verschillende activiteiten zoals sport, muziek, dans, creativiteit, natuur, koken en techniek. De kinderen hebben toegang tot een grote buitenruimte waar ze kunnen spelen en ravotten. Op woensdag en vrijdag worden alle BSO-groepen samengevoegd op basisschool De Biezenhof en tijdens schoolvakanties bieden ze opvang aan op hun vestiging Zo op de Schans. Er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar onder andere speeltuinen en bossen. Recentelijk hebben ze ook warme maaltijden verzorgd door Moekes Maaltijd en vermaak voor op de achterbank of in het vliegtuig.

Meer informatie over Zo Kinderopvang op het Groene Hart in Halsteren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Halsteren? Bij Zo Kinderopvang op het Groene Hart kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang op het Groene Hart geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang op het Groene Hart is een Kinderopvang gelegen aan Rode Schouw 85 in Halsteren. Ideaal dus als je in de omgeving van Halsteren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang op het Groene Hart in Halsteren

Wil je weten wat Zo Kinderopvang op het Groene Hart te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang op het Groene Hart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang op het Groene Hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang op het Groene Hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang op het Groene Hart

Bezoekers bekeken ook