Elorah 's-Gravenpolder

Elorah 's-Gravenpolder is een Kinderopvang gelegen aan Hazelaarstraat 5 in s-Gravenpolder.

Elorah 's-Gravenpolder is een peutergroep in 's Gravenpolder waar kinderen hun talenten ontdekken met de Bijbel als basis. De pedagogisch medewerkers hebben een christelijk reformatorische achtergrond en leren de kinderen eerbied voor God en dankbaarheid en naastenliefde. De groep stimuleert de groei van kinderen op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden voor een goede voorbereiding op de basisschool. Ouders worden actief betrokken bij de ontwikkeling van hun kind. De peutergroep werkt nauw samen met de Koningin Julianaschool voor een doorlopende leerlijn. Er kan een vrijblijvende rondleiding worden aangevraagd.

Meer informatie over Elorah 's-Gravenpolder in s-Gravenpolder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Gravenpolder? Bij Elorah 's-Gravenpolder kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Elorah 's-Gravenpolder geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Elorah 's-Gravenpolder is een Kinderopvang gelegen aan Hazelaarstraat 5 in s-Gravenpolder. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Gravenpolder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Elorah 's-Gravenpolder in s-Gravenpolder

Wil je weten wat Elorah 's-Gravenpolder te bieden heeft? Bekijk dan de website van Elorah 's-Gravenpolder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elorah 's-Gravenpolder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elorah 's-Gravenpolder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Elorah ‘s-Gravenpolder

Bezoekers bekeken ook