Kinderopvang Snoopy

Kinderopvang Snoopy is een Kinderopvang gelegen aan Acacialaan 50 in Leimuiden.

FloreoKids is een kinderopvangorganisatie in Nederland die sinds 2019 de eerste officiële Kindertalentenfluisteraar organisatie is. Het talentgericht werken met kinderen staat bij hen centraal. Ze erkennen en stimuleren de talenten van kinderen, waardoor zij een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen ontwikkelen. Veel van de pedagogisch medewerkers zijn al opgeleid tot Kindertalentenfluisteraar. FloreoKids heeft diverse locaties in Leiderdorp, Leimuiden, Leiden, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Hoogmade, Oegstgeest en Kudelstaart. Ze bieden rondleidingen aan om geïnteresseerden kennis te laten maken met hun werkwijze.

Meer informatie over Kinderopvang Snoopy in Leimuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leimuiden? Bij Kinderopvang Snoopy kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Snoopy geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Snoopy is een Kinderopvang gelegen aan Acacialaan 50 in Leimuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leimuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Snoopy in Leimuiden

Wil je weten wat Kinderopvang Snoopy te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Snoopy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Snoopy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Snoopy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Snoopy

Bezoekers bekeken ook