BSO met Zorg Zierikzee

BSO met Zorg Zierikzee is een Kinderopvang gelegen aan Kabbelaarsbank 2 in Zierikzee.

BSO met Zorg Zierikzee is een samenwerking tussen Kibeo en Juvent en biedt naschoolse opvang voor kinderen met een extra zorgvraag. De BSO met Zorg biedt 1-op-1 begeleiding en groepsgerichte activiteiten, waarbij de sociaal-emotionele vaardigheden van de kinderen worden vergroot. Ouders zijn altijd welkom om een afspraak te maken voor een rondleiding. De naschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag tot 18.00 uur, maar let op dat er soms aangepaste openingstijden zijn. Het aanbod van BSO met Zorg wordt verder niet specifiek beschreven in de tekst.

Meer informatie over BSO met Zorg Zierikzee in Zierikzee

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zierikzee? Bij BSO met Zorg Zierikzee kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BSO met Zorg Zierikzee geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BSO met Zorg Zierikzee is een Kinderopvang gelegen aan Kabbelaarsbank 2 in Zierikzee. Ideaal dus als je in de omgeving van Zierikzee je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BSO met Zorg Zierikzee in Zierikzee

Wil je weten wat BSO met Zorg Zierikzee te bieden heeft? Bekijk dan de website van BSO met Zorg Zierikzee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO met Zorg Zierikzee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO met Zorg Zierikzee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BSO met Zorg Zierikzee

Bezoekers bekeken ook