Kinderdagverblijf de Rode ridder

Kinderdagverblijf de Rode ridder is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaan 49 in De Lier.

De Lange Keizer is een kinderopvang die in 2003 is opgericht door Marja de Lange en Irma Keizer. Sindsdien is De Lange Keizer gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een inspirerende en veilige kinderopvang. De organisatie staat open voor verandering en nieuwe ideeën en hoopt te blijven groeien op een figuurlijke manier. De visie van De Lange Keizer is gebaseerd op de pedagogische ideeën van Maria Montessori, Jenaplan en Reggio Emilia. Kinderen worden uitgedaagd en geprikkeld door andere kinderen, volwassenen en hun omgeving om hun talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen bij De Lange Keizer om meer te weten te komen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Rode ridder in De Lier

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van De Lier? Bij Kinderdagverblijf de Rode ridder kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Rode ridder geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Rode ridder is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaan 49 in De Lier. Ideaal dus als je in de omgeving van De Lier je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Rode ridder in De Lier

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Rode ridder te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Rode ridder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Rode ridder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Rode ridder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Rode ridder

Bezoekers bekeken ook