Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1

Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 is een Kinderopvang gelegen aan De Brug 23 in Zundert.

Peuteropvang Villa Kakelbont is een plek waar peuters goed kunnen spelen en zich kunnen voorbereiden op de overgang naar de basisschool en de bso. Villa Kakelbont bevindt zich in hetzelfde pand als bso Kakelkeet en het kinderdagverblijf, waardoor er verschillende opvangsoorten op één plek zijn met een gedeelde speelhal en tuin. De peuteropvang biedt activiteiten aan zoals spelletjes, lezen, knutselen en buiten spelen om kinderen voor te bereiden op het basisonderwijs. Voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, wordt voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aangeboden. De locatie heeft ook een multifunctionele speelhal, koffie to go en bevindt zich in een groene omgeving. Via de Ouderapp kunnen ouders op de hoogte blijven van de activiteiten bij Villa Kakelbont. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 in Zundert

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zundert? Bij Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 is een Kinderopvang gelegen aan De Brug 23 in Zundert. Ideaal dus als je in de omgeving van Zundert je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 in Zundert

Wil je weten wat Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Villa Kakelbont en Kakelkeet 1

Bezoekers bekeken ook