Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius

Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius is een Kinderopvang gelegen aan Sânleansterdyk 20 in Reahus.

Het Sint Bonifacius Kindcentrum in Reahûs is een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en opvang op één locatie worden aangeboden. Het kind staat centraal in de relatie en de ontwikkeling en krijgt zorg, liefde en aandacht in een veilige en hygiënische omgeving. De medewerkers hebben passie voor talentontwikkeling en zorgen voor gezonde opvang, waarbij bewegen in de buitenlucht en een gezond voedingsbeleid centraal staan. Ieder kind heeft een mentor en de opvang is tweetalig, in het Fries en Nederlands. Daarnaast biedt het kindcentrum ook dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang aan. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen en er worden diverse activiteiten en workshops aangeboden. Het kindcentrum werkt samen met pedagogisch medewerkers, leerkrachten en externe partijen in zorg, sport en welzijn om een sluitend zorgsysteem te creëren. Het taalbeleid van de kinderopvang is gericht op het stimuleren van de tweetalige ontwikkeling van de kinderen. Het kindcentrum is trots op het behaalde certificaat en biedt openingstijden aan die aansluiten bij de behoeften van ouders. Ouders zijn tevreden over de opvang en er is de mogelijkheid om een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Meer informatie over Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius in Reahus

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Reahus? Bij Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius is een Kinderopvang gelegen aan Sânleansterdyk 20 in Reahus. Ideaal dus als je in de omgeving van Reahus je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius in Reahus

Wil je weten wat Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius te bieden heeft? Bekijk dan de website van Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Eigen&Wijzer PO/BSO IKC Sint Bonifacius

Bezoekers bekeken ook