Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje

Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje is een Kinderopvang gelegen aan Rijnsburgerweg 140 in Leiden.

FloreoKids heeft twee nieuwe locaties geopend in Leiden, namelijk Kinderdagverblijf en NSO Pimmetje aan de Rijnsburgerweg. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat FloreoKids de locaties van Pimmetje in Leiden verder kan verbeteren. Het personeel kijkt uit naar een mooie samenwerking waarin veel van elkaar geleerd kan worden. Pimmetje is nu volledig onderdeel geworden van FloreoKids en alle informatie over het kinderdagverblijf en NSO van Pimmetje is te vinden op de website. FloreoKids biedt kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Ze erkennen en stimuleren de unieke talenten van elk kind. FloreoKids heeft verschillende locaties in Leiderdorp, Leimuiden, Leiden, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Hoogmade, Oegstgeest en Kudelstaart.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje in Leiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leiden? Bij Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje is een Kinderopvang gelegen aan Rijnsburgerweg 140 in Leiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje in Leiden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Leiden Pimmetje

Bezoekers bekeken ook