Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart

Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart is een Kinderopvang gelegen aan Erich Salomonstraat 432 in Amsterdam.

De Schatkaart is een Montessori Kindcentrum voor onderwijs, opvoeding en opvang in Amsterdam. Ze bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar en buiten schoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. In het nieuwe pand zijn alle voorzieningen aanwezig voor de jongste kinderen. Binnen het kindcentrum staat het kind centraal en wordt er gewerkt met de natuur als belangrijk uitgangspunt. De Montessori professionals begeleiden de kinderen en helpen hen het beste uit zichzelf en anderen te halen. De Schatkaart is gevestigd op de Erich Salomonstraat 432 in Amsterdam en heeft een LRK registratienummer van 134963076. Ze bieden ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. De organisatie Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland en heeft meer dan 450 locaties.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart is een Kinderopvang gelegen aan Erich Salomonstraat 432 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart in Amsterdam

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Schatkaart

Bezoekers bekeken ook