Kinderopvang Flakkee

Kinderopvang Flakkee is een Kinderopvang gelegen aan Vroonweg 10 in Dirksland.

Kinderopvang Flakkee in Dirksland biedt goede zorg aan kinderen in een warme en huiselijke omgeving. Ze hebben zowel een kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang. Persoonlijke aandacht, rust en stabiliteit staan centraal, evenals samen plezier maken. De pedagogisch medewerkers luisteren naar wat de kinderen leuk vinden en spelen daarop in. Kinderen kunnen zich zorgeloos ontwikkelen samen met hun leeftijdsgenootjes. De kinderopvang biedt ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen, veel persoonlijke aandacht en een vast team van medewerkers. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur, met uitzondering van nationale feestdagen.

Meer informatie over Kinderopvang Flakkee in Dirksland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dirksland? Bij Kinderopvang Flakkee kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Flakkee geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Flakkee is een Kinderopvang gelegen aan Vroonweg 10 in Dirksland. Ideaal dus als je in de omgeving van Dirksland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Flakkee in Dirksland

Wil je weten wat Kinderopvang Flakkee te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Flakkee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Flakkee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Flakkee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Flakkee

Bezoekers bekeken ook