Ska-kindcentrum Plons

Ska-kindcentrum Plons is een Kinderopvang gelegen aan Zeldertsedreef 4 in Amersfoort.

Kindcentrum Plons is een kinderopvang in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Ze bieden opvang voor kinderen tot 8 jaar, inclusief een speelleergroep, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. De locatie heeft moderne ruimtes met veel lichtinval en is omringd door een basisschool, wijkcentrum en sporthal. Daarnaast ligt winkelcentrum de Nieuwe Hof op loopafstand. Bij kindcentrum Plons is er ruimte voor allerlei activiteiten, zoals het ontdekken van de wereld voor jonge kinderen en vrije tijd voor de buitenschoolse opvang. Ze hebben een ontdektuin waar kinderen kunnen spelen, verzamelen en zelfs groente en fruit kunnen verbouwen. Plons gaat ook regelmatig op uitstapjes met de kinderen. De pedagogische visie van Plons is gericht op het voorbereiden van kinderen op de steeds sneller veranderende wereld en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Daarnaast biedt Plons ook zomeractiviteiten aan, zoals kinderyogadans en de Beweeg Detective, en hebben ze een werk- en leertraject in samenwerking met verschillende partijen.

Meer informatie over Ska-kindcentrum Plons in Amersfoort

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amersfoort? Bij Ska-kindcentrum Plons kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ska-kindcentrum Plons geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ska-kindcentrum Plons is een Kinderopvang gelegen aan Zeldertsedreef 4 in Amersfoort. Ideaal dus als je in de omgeving van Amersfoort je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ska-kindcentrum Plons in Amersfoort

Wil je weten wat Ska-kindcentrum Plons te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ska-kindcentrum Plons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ska-kindcentrum Plons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ska-kindcentrum Plons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ska-kindcentrum Plons

Bezoekers bekeken ook