Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang

Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Stengeplein 4 in Heinkenszand.

Bij Omnis Kindcentrum de Reiger werken onderwijs en opvang nauw samen. Kinderen vanaf 18 maanden oud zijn welkom in het kindcentrum. Het enthousiaste en betrokken team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten bereidt de kinderen voor op de toekomst. Er wordt gewerkt in kleine groepen, waar veel persoonlijke aandacht is. Er is nieuws over plannen voor het buitenplein, een gratis muziekpakket voor alle Omnis Kindcentra en een kerstmarkt op 15 december. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden.

Meer informatie over Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang in Heinkenszand

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heinkenszand? Bij Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Stengeplein 4 in Heinkenszand. Ideaal dus als je in de omgeving van Heinkenszand je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang in Heinkenszand

Wil je weten wat Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Omnis Kindcentrum De Reiger - Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Omnis Kindcentrum De Reiger – Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook