Stichting Kinderopvang Op Maat

Stichting Kinderopvang Op Maat is een Kleuterschool gelegen aan Laan van Everswaard 78 in Bergen op Zoom.

LPS Kinderopvang biedt kinderen de ruimte om spelenderwijs te leren en zichzelf te ontwikkelen. De opvanglocaties zijn verbonden aan een Lowys Porquin basisschool, wat praktische voordelen biedt voor ouders en zorgt voor een vloeiende ontwikkellijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar. LPS werkt nauw samen met de scholen, waardoor peuters kunnen wennen aan de basisschool en schoolgaande kinderen voor en na schooltijd worden opgevangen. De organisatie heeft een privacyverklaring opgesteld en biedt ook mogelijkheden voor werk en contact via hun website.

Meer informatie over Stichting Kinderopvang Op Maat in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij Stichting Kinderopvang Op Maat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderopvang Op Maat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderopvang Op Maat is een Kinderopvang gelegen aan Laan van Everswaard 78 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderopvang Op Maat in Bergen op Zoom

Wil je weten wat Stichting Kinderopvang Op Maat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderopvang Op Maat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderopvang Op Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderopvang Op Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderopvang Op Maat

Bezoekers bekeken ook